Brita Intenza+ Waterfilter CA6702

Brita Intenza+ Waterfilter CA6702

Brita Intenza+ Waterfilter CA6702


De Brita RI9113/36 waterfilter is vervangen door een nieuwe waterfilter nummer CA6702.
Brita heeft de verpakking aangepast.

De innovatieve CA6702 intenza+ waterfiltercassette is speciaal ontwikkeld om uw waardevolle espresso machine te beschermen. Het water wordt perfect gefilterd, zodat u kunt genieten van het heerlijke aroma en de zuivere smaak van uw koffie.

Vers gefilterd water voor een rijker koffiearoma: Water is een cruciaal ingredient van elk kopje espresso - voor de optimale smaak is het daarom altijd het beste om het water professioneel te filteren. Alle Philips Saeco espressomachines kunnen daarom optioneel worden uitgerust met het innovatieve Intenza+ waterfilter, dat wij samen met Brita hebben ontwikkeld, de nummer 1 op het gebied van huishoudelijke waterfilters. Stel dit filter in op het hardheidsniveau op uw locatie en de geavanceerde technologie doet de rest. Het resultaat ? Ideale watercondities voor espresso met het meest intense aroma.

Efficiënter koffie zetten: Het waterfilter garandeert een constante koffiezettemperatuur en consequente druk tijdens het koffiezetproces, waardoor de prestaties van uw koffiemachine verbeteren.

Schoner water verlengt de duur van uw espressomachine: Het waterfilter verlengt de levensduur van uw espressomachine, waardoor u gegarandeerd langer van de lekkerste koffie kunt genieten.

Binnen 30 seconden gebruiksklaar: Regelmatige vervanging van de cassette is belangrijk voor een optima koffiesmaak en voor consistent bescherming van uw koffiemachine. Vervang de cassette om de twee maanden.

Beschermt uw apparaat tegen de vorming van kalk: Het Intenza+ waterfilter beschermt uw machine tegen kalkvorming door kraanwater, wat de smaak en het aroma van de koffie kan beinvloeden.

Geschikt voor alle Saeco apparaten, behalve Saeco Vienna: A modo mio Lavazza; Exprelia; Incanto Base; Incanto de luxe; Intellia; Nina manual; Odea; Poemia; Manual; Primea; Royal Old en 2011; Syntia (alle modellen mits intenza+); Talea (alle modellen mits intenza+); Xeasy 2011; Xelsis; Xsmall; Gaggia Accademia; Gaggia Unica; Gaggia Platinum; Gaggia Brera; Spidem My Coffee, HD8821


  • Merk: Brita
  • Model: CA6702
  • EAN: 8710103818946
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €12,25
  • Excl. BTW: €10,12
  • Koop 3 en betaal €11,75 per stuk
  • Koop 5 en betaal €10,70 per stuk
  • Koop 10 en betaal €10,20 per stuk

Verzend timer

Bestel binnen en uw bestelling komt binnen op Dinsdag 18 Januari 2022

Prijsgarantie

Altijd de laagste prijsgarantie! Goedkoper gezien geef dit aan ons door. Klik hier

Gratis Verzending in NL & België *

Vanaf €20,- gratis! Bij orders onder de €20,- betaal je €5,95 verzendkosten.

Achteraf betalen

Bij ons kunt u kiezen om pas na 14 dagen te betalen!

Binnen 30 dagen retourneren

Bij ons heeft u een zichttermijn van 30 dagen

Tags: Saeco CA6702, Saeco Waterfilter, Saeco intenza+, Brita Intenza+ Waterfilter